Web Tasarım Nedir Web Tasarım Hizmeti Nasıl Ve Kimden Alınmalı

Web Tasarım Nedir Web Tasarım Hizmeti Nasıl Ve Kimden Alınmalı

Web Tasarım Nedir? Web Tasarım Hizmeti Nasıl Alınmalı?

herkes bir web sitesinin önemli bulunduğunu bilir, ancak web tasarımı tam olarak nedir? Web tasarımı, baştan sona bir web sitesi oluşturma sürecidir. Web tasarımının temellerini anlamaktan doğru tasarımcıyı seçmeye kadar, bu kılavuz size web tasarım hizmeti alma hakkında bilmenizde fayda olacak her şeyi öğretecektir.

İlk olarak, web tasarım temellerini anlamak önemlidir. Web tasarımı üç ana bölümden oluşur: düzen, grafikler ve içeriktir. Seviye, web sitenizin yapısını ve düzenini tasarlamaktan sayfalarınızın menülerini ve sayfalandırmasını ayarlamaya kadar her şeyi içerir. Grafikler, sitenizin logosunu oluşturmaktan ve sitenizin renklerini özelleştirmekten özel flash animasyonlar veya etkileşimli widget’lar tasarlamaya kadar her şeyi içerir. İçerik, web sitenizdeki tüm metinleri, resimleri ve öteki içerikleri ihtiva eder.Web tasarımcıları, internetteki öteki sitelerden farklı görünen ve işlev gören web siteleri oluşturmak için bu üç ana alanı kullanır.

Web Tasarım Hizmetleri Türleri

Artık web tasarımının ne işe yaradığını anladığınıza gore, farklı web tasarım hizmeti türleri hakkında informasyon edinmenin vakti geldi. Üç ana web tasarımcısı türü vardır: ön uç tasarımcılar, arka uç tasarımcılar ve tam yığın geliştiriciler / tasarımcılar (entegratörler olarak da adlandırılır).Her türün kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır, bu yüzden oluşturmayı düşündüğünüz web sitesi türünde uzmanlaşmış bir tasarımcı seçmek önemlidir.

Bir ön uç tasarımcı, CSS (Basamaklı Stil Sayfaları), HTML (köprü Metni Biçimlendirme Dili), GIF yada png’ler benzer biçimde resim / grafik dosyaları (Taşınabilir Ağ Grafikleri), etkileşim için JavaScript / jQuery dosyaları kullanarak bir web sitesinin görünümünü ve hissini tasarlar. Veya sayfalar / widget’lar vb. İçindeki animasyon efektler, web sitelerinde ses efektleri için mp3’ler veya WAV dosyaları benzer biçimde multimedya dosyalarının yanı sıra birçok alanda kullanılır.

Bir arka uç tasarımcısı, kullanıcı hesabı kayıt formları vb. Gerektiren dinamik internet sayfaları oluştururken MySQL veya MongoDB benzer biçimde veri tabanlarıyla da çalışabilir., arka uç geliştirme iş akışları ile ilişkili öteki birçok görevin yanı sıra birçok farklı bölgede kullanılıyor. Tam yığın geliştiricileri genellikle Rails & Ruby on Rails; PHP; NodeJS; ExpressJS; AngularJS vb. Dahil olmak üzere birden fazla çerçeve kullanarak internet sayfaları geliştirmelerini sağlayan bir beceri kombinasyonuna sahiptir.

Teknoloji